Full med energi

Vad jag älskar känslan i hemmet när de är nystädat. Städat hela förmiddan fast jag haft ögon i nacken för Alex som är och river på allt. Känner mig som en supermorsa som klarar av flera saker samtidigt. Ibland har man bara så mycket energi. Älskar dom dagarna!
 
Jag och Alex gick upp med storasyster till dagis i morse. Man blir så glad över Bella när hon berättar saker dom gör på dagis och så berättar hon så mycket och sin bästis Emma. Hon sa till och med igår att "Jag älskar Emma" så bra vänner är dom. Personalen på dagis säger att dom är så tajta. leker jämt och gör allt tillsammans. Hur sött som helst!
Ska bli spännande och se korten som kommer nästan vecka. Om dom sitter brevid varandra på gruppfotot. :)
 
Helgen är förhoppningsvis planerad med mycket kul. Kalas och sen ska jag och Patrik ha en barnfri dag och gå på bio och sen får vi se vad vi hittar på mer. Känns som att vi inte ar fått så mycket tid för oss. Tjafsar om vardagliga saker och allt har ju jämt med barnenen att göra så vi hinner inte bara vara man och fru. Ibland måste man hitta på nåt tillsammans som inte har med barnen att göra. visa att man älskar varandra. (men vi kommer troligtvis att prata om barnen ändå) men de är tanken som räknas. Så jag hoppas verkligen att våra barnvakter ställer upp. Ser framemot att dela en dag tillsammans med min älskade.
 
Matlagning nu då innan jag får gå in och väcka liv på min man som jobbat natt. sen upp och hämta hem min lilla dam.
Ha en trevlig dag mina läsare!