2 års kontroll

Våran morgon startade strax innan kl 8. Innan klockan ringde. Izabelle verkade pigg så jag ropade efter henne och bad henne komma in till oss. Hon smyger in och säger "Hej mamma" "Hej pappa" gladare kan man nog inte låta. Morgon pigg tjej har de blivit av henne. Själv vänjer man sig aldrig vid att gå upp tidigt. man är ju lika trött varje morgon ändå. Vi kliver upp och kör oss klara för dagis. Sista dagen för denna vecka. Dom hade kalasfirande på dagis idag för dom som fyllt under September månad. klockt av dom att fira en gång i slutet av varje månad ist för att fira varje gång nån fyller. Dom åt glass hörde jag och sjöng för dom som fyllt. Sen hade Izabelle valt såpbubblor ur kistan som innehöll presenter. Inge som förvånade mig. hehe. Hon älskar såpbubblor!
 
Hämtade henne 1 timma tidigare idag för vi hade tid på BVC. De var bra jag och Izabelle som gick idag för pappa jobbar em. De gick super bra hos bvc barnmorskan. Stor tjej nu. 18kg tung & 91cm lång. Hon gratulerade också till graviditeten som syntes. hon frågde när de var beräknat. 14 dec svarade jag. Hon såg förvånad ut och sa att de verkligen inte syntes att jag var i 7 de månaden. Inte? frågade jag. Nej du har verkligen ingen stor mage heller. Har hört de av ett antal nu. men har inte rikgit tagit åt mig de förens nu. Är jag verkligen så liten om magen? Jag vet att jag är mindre nu än vad jag var när jag väntade Izabelle men att folk blir fundersamma gör mig lite orolig faktist. Skönt ändå att inte behöva vara så stor som jag var sist. men jag vill ju självklart inte att han ska komma ut som nån mini. Han ska i första hand må bra. de är de som räknas. Måste prata om detta med min barnmorska på onsdag nästa vecka...
 
Bvc barnmorskan berättade också att dom kommer att stänga ner bvc mottagningen här i Virsbo i december. Runt vårat bf datum såklart! Vi blir flyttade tillbaka till Surahammar. När jag var gravid med Izabelle så gick jag på mvc i sura. tills jag var 36 veckor gången då fick dom för sig att öppna en bvc mottagning i virsbo så då blev jag flyttad till västerås mvc och virsbos bvc. Blev såklart besviken för att jag tycke så mycket om barnmorskan jag hade men Led inte va de så mycket just då för de inte var så långt kvar av graviditeten. Tycke sen att de skulle bli skönt att gå med en nyfödd här i virsbo ist för att pendla till sura. Och nu efter 2 år så går de i konkurs.. Nu blir vi flyttade igen. Kommer att få ta mig till sura när han är född. villken känns jobbigt nu eftersom jag inte har nå kökort och patrik jobbar i 5 skift. de kommer att bli krångligt men de får väl lov att fungera helt enkelt. vi har inte så mycket till val. Måste ordna flyttningen i tid nu bara inanna han kommer och de inte kan skickas någon journal någonstans. Önskar vekligen att vi får tillbaka vår goa barnmorska i sura som vi hade inann bella kom.
 
Sessan somnade som en stock ikväll. Hon var verkligen super trött. Hon sov inge middag idag. Och var riktigt grinig nu på kvällen. så i natt sover hon nog bra. Patrik jobbar till kl 22. så ensam sitter jag här i soffan och myser med en chokladkaka. I morgon åker vi in till stan en sväng för att besöka bauhaus. bella får vara hemma hos mommo under tiden.
 
29 Veckor gången