Bli en Buzzador!

Kom med i en ny kampanj för Dove nursing oil care som kom hem i posten. Jag har sen tidigare bara köpt just Dove oil shampoo & balsam. den är super bra för mitt hår då jag har så tort och risigt hår men sen jag började använda Dove har mitt hår blivit super alltså. glansing och fint. sen inte så slitet ut som innan. och turen som jag hade så fick jag chansen att få testa den nya Nursing oil care också. Testade den igår kväll i mitt hår och håret känns fräsht och lent enligt mig. Har aldrig tidigare fastnat för ett märke som jag gjort med dove. Fick hem 10 små förpakningar & 1 stor till mig själv. Har om det är någon som vill testa på. bara å söga till. :)

Jag ska även berätta åter igen om vad Buzzador är för något som jag är medlem i.
Som buzzador medlem får man chansen att få en heldel olika kamanjer att testa på och de innbär att man får hem olika produkter att testa på (villket kan vara i stortsett vad som hellst tex, mat , skönhetprodukter , barn grjer om man har barn, m.m) Det ända som krävs är att man ska tipsa och dela ut av sina produkter som man fått hem till sina vänner, familj & bekanta. meningen är att man tipsar folk om dom nya produkterna som kommit ut och man lockar på så sätt köpare eller likande. Att vara medlem & få hem produkter är självklart GRATIS! Och efter varje kampanj som vart ska man bara rapportera in sedan på sin buzzador sida som skriva till dom och berätta vad man tyckte och vad ens vänner tycke om produkten. Det jag har fått chansen att testa är NaturNes barnmat , Bambino Nappar , tandkräm , Neutrogena Visibly Clear , Bepanthen. Och även har jag tackat nej till kampanjer som inte passat mig. så det är helt upp till en själv vad man vill testa på. Hur du blir en buzzador ser du nedan. Tack & hej!

Inbjudan från Mirjam Karlsson

 Hej!
Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig
(mitt användarnamn som buzzador är Mirri90):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Mirri90

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Mirri90&lang=SE

Hälsningar, Mirri90