Hemska drömmar.

Hejhej. De var några dar sen jag skrev. Så jag tänkte ta och skriva lite nu när jag har tid och ork. Idag är det Onsdag och solsken ute. riktigt skönt väder faktist. va ut med tindra för en stund sen och man höll på och svettades ihjäl av alla vinterkläder man hade på sig. Vi får hoppas att våren äntligen är på väg nu.

Nu har jag gått in i vecka 14+1 redan. vad fort de går. Och jag har känt den i magen för första gången. tihi. Kändes som ett litet sprattel. haha. men en underbar känsla iaf. längtar bara efter mer och mer! Fan vad jag drömmer på nätterna. Mest hemska saker. Drömde i natt att ja var till barnmorskan och hon skulle lysna på hjärtat och då sa hon att den hade slutat att slå. Så jag vaknade med blöta kinder och helt svettig. Riktigt hemska drömmar. Drömmer nog för att jag går och oroar mig helatiden. Måste sluta me de!

Va ska man hitta på och göra idag då så dagen går fort? Så härligt väder så man blir ju pigg och får en massa energi. men ändå finns de ju inget att göra. Så de blir de gammla vanliga. Tvätta & städa! haha men de måste med göras. I morgon ska vi åka till hallsta en sväng och fika hos min farmor & farfar de var ju ett tag sen, sen fylle hon ju å idag så man måste åka och gratta henne lite.

Gud vad svårt de ska vara och hålla något tyst om något om man verkligen vill berätta för hela världen. Har en STOR nyhet men vill nog inte berätta det än iaf. men bra sugen. för de är ju så mycket att tänka på innan. hihi nu ska jag inte säga mer för då fattar ni ju ändå. haha. Nu ska jag gå och skriva inköpslista till i morgon. Puss!