hettan

Sooool och riktig sommarvärme har vi. hela sommaren hittills har de vart kanon väder! visst är de varmt och jobbigt att andas i värmen men dumt att klaga för de är ju så härligt. men de skulle nog behövas en störtskur för den torra tomtens skull men sen får de gärna fortsätta vara fint igen..

idag har vi vart hem till min mamma och fikat som fyller år i morgon. Patrik jobbar ju helger nu så de fick bli idag ist. han fick ett kanon erbjudande från jobbet att jobba 12h fredag och lördag och sen vara ledig dom andra dagarna ist för att jobba 3skift under semestern. då hade han ju bara vart ledig fredag och lördag och jobbat dom andra dagarna. så de var ju helt perfekt! men bara under 3 veckors tid sen återgår han till sitt vanliga 5skift vilket ockaå är helt perfekt. Efter att vi kommit hem från Västerås så gjorde jag iordning izabelle för sitt allra första disco som hon blev bjuden till. hon hade verkligen sett framemot att få gå och dansa och leka med kompisarna. Mammas stora tjej! och de hade gått så bra. något blyg var hon men de var roligt sa hon.och såklart ska Izabelle få ha ett eget kompis kalas sen när hon fyller. 3år blir hon den 3 september. vart tog åren vägen?

och lilla gubben är 7 månader! kryoer inte än men tar sig framåt och är överallt! lärt sig att sitt helt själv och kan sitta långa stunder innan han ålar sig iväg. 4 tänder i munnen har han också så bitas de kan han. och sen nån vecka tillbaka har jag slutat med att hålla han i famnen tills han somnar. (inget annat hjälpte innan än att vagga honom till sömns)mem nu när han visar sig trött så lägger jag honom bara i sin egen säng och går ut därifrån och han somnar ögonblickligen. så otroligt skönt! vaknar 1 gång på natten och sover sen duktigt till kl 8. båda barnen sover duktigt i sina egna sängar nu utan massa strul. så stolt över mina duktiga barn.