4 År

I 4 år har vi fått vara stolta föräldrar till våran fantastiska Izabelle. Så stor hon har blivit!
Hade klockan på väckning i morse 07:30 för att vi skulle sjunga för födelsedagsbarnet. Vi klev upp och tog med oss alla presenterna och gick in och sjöng för våran Izabelle och just då var klockan märkligt nog 07:40 som hon är född för 4 år sedan. Hon sken upp som en sol som hon hade längtat. Presenterna uppskattades. Vi åt fruksort tillsammans och hon hann leka en liten stund med de nya leksakerna. Sen promenerade vi upp till Förskolan. Och lämnade av Izabelle på sin avdelning och sen Alexander på sin. Kändes återigen hemskt att lämna honom då han blev så ledsen och höll fast vid mig. Men vi höll oss och vinkade glatt till honom och gick. Personalen lovade att ringa om de blev mycket för honnom.
Hemma satte vi igång med städning och tårtbakning. Efter det blev kl 12 och vi traskade upp och skulle hämta hem Alexander. Förväntade mig att han hade haft de jobbigt igen men vi klev in och fick syn på en glad kille som att vid matbordet. Fick höra att han lungat sig efter att vi gått och att han hade varit så glad och de hade gått jätte bra idag. Vilken lättnad! Vi berömde honom och han var så glad. Vi tänkte ta med oss fördelsebarnet hem men dom skulle precis börja fira henne så hon fick vara kvar till 14. När hon kom hem så bytte hon om till sin fina kalas klänning och sen väntade hon ivrigt på sina gäster. Kalas 1 hade vi gäster av Farmor,farfar,morfar med sambo,gammelfarmor,gammelfarfar & Hessu. Även där uppskattades alla presenter och hon hade ett lyckat kalas.Hon somnade med ett leende på läpparna stora tjejen!
Lördag väntar kalas nummer 2 och då kommer Mormor, Jari, Morbror,Faster med kusiner & Ebba med familj. Och Söndag kalas nummer 3 och då har Izabelle bjudit hit 4 av hennes närmaste vänner med föräldrar. Första kompiskalaset och de ser hon fram emot kan jag lova.Nervöst tycker jag. men de ska bli så roligt!

Här kommer lite bilder på Prinsessans dag..
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: